• info@reginacity.al
  • +355 33 407 600

Çmimet

Sezoni i ulët 1 Tetor 2018
deri 15 Prill 2019

Sezoni i mesëm 16 Prill 2019
deri 09 Qeshor 2019

Sezoni i lartë 10 Qershor 2019
deri 30 Shtator 2019

SUITA – 80 Euro

SUITA – 90 Euro

SUITA – 110 Euro

Çmimi dhomë çift

Çmimi dhomë teke

Çmimi dhomë treshe

Çmimi dhomë çift

Çmimi dhomë teke

Çmimi dhomë treshe

Çmimi dhomë çift

Çmimi dhomë teke

Çmimi dhomë treshe

Person

25 euro BB

33 euro HB

40 euro FB

Person

35 euro BB

38 euro HB

45 euro FB

Person

22 euro BB

30 euro HB

37 euro FB

Person

30 euro BB

38 euro HB

45 euro FB

Person

40  euro BB

48 euro HB

55 euro FB

Person

25 euro BB

33 euro HB

40 euro FB

Person

40 euro BB

50 euro HB

60 euro FB

Person

45 euro BB

55 euro HB

65 euro FB

Person

30 euro BB

40 euro HB

50 euro FB

**Ofertë speciale për Verë / Sezoni i lartë – Duke filluar nga 25 Euro / Person**(sipas disponueshmerise!)

Regina City ka 56 dhoma, 6 suita, 24 dhoma çift dhe 26 dhoma treshe ne dispozicionin tuaj.

Ne jemi gjithmone ne sherbimin tuaj.

 

Shënime:
BB =Qëndrimi dhe mëngjesi
FB = Qëndrimi, Mëngjesi,Dreka dhe Banket në Darkë. Të përfshira verë dhe birrë
Ditore: Mengjes 7.30 am – 10.30 am, Drekë 13.00 am – 15.30 pm, Darkë 19.00 pm – 23.00 pm
Dhomat janë të disponueshme për 2 persona, 2+1 persona dhe 2+2 persona.
Fëmijët nën 4 vjeç janë falas.
Fëmijët 4 deri në 12 janë me gjysmë çmimi.