• info@reginacity.al
  • +355 33 407 600

Dhoma Treshe

€62 - Per Night

Alternativë e përkryer për familje, miq dhe të afërm të cilët duan të qëndrojnë në hotelin tonë.

  • Satelit - TV
  • Wi-Fi
  • Ajer i Kondicionuar
  • Sherbimi ne Dhome
  • Mini Bar
  • Tel
  • Max 3 people
  • View: Sea

Other Rooms

Alternativa jonë e parë për udhëtarë dhe eksplorues të cilët kanë qejf të shpenzojnë kohë për t'u çlodhur vetëm.
€30 - Per Night
Alternativë e përkryer për çifte apo familje të cilat duan të marrin maksimumin nga hoteli ynë.
€70 - Per Night