• info@reginacity.al
  • +355 33 407 600
3
3
3
3

Gjej Nje Dhomë

DHOMA FUNKSIONALE

Dhomat më të mira me shërbimet më të mira
Dhoma Teke
Alternativa jonë e parë për udhëtarë dhe eksplorues të cilët kanë qejf të shpenzojnë kohë për t'u çlodhur vetëm.
Details
€40 - Per Night
Dhoma Çift
Alternativë e përkryer për çiftë dhe individë të cilët duan të shijojnë pushime të paharrueshme në rivierën e mrekullueshme shqiptare.
Details
€25 - Per Night
Dhoma Treshe
Alternativë e përkryer për familje, miq dhe të afërm të cilët duan të qëndrojnë në hotelin tonë.
Details
€20 - Per Night
Dhomë Suitë
Alternativë e përkryer për çifte apo familje të cilat duan të marrin maksimumin nga hoteli ynë.
Details
€70 - Per Night