• info@reginacity.al
  • +355 33 407 600

Prices

Lower Season 1 October 2019

till 15 April 2020

Mid-Season 16 April 2020

till  31 May 2020

High Season 01 June 2020

till 30 September 2020

SUITA – 70 Euro BB

SUITA- 80 Euro BB

SUITA- 110 Euro BB

Double Room Price

Single Rooms Price

Triple Rooms Price

Double Room Price

Single Rooms Price

Triple Rooms Price

Double Room Price

Triple Room Price

Person

20 euro BB

30  euro HB

40 euro FB

Person

25 euro BB

35 euro HB

45 euro FB

Person

18 euro BB

28 euro HB

38 euro FB

Person

25 euro BB

35 euro HB

45 euro FB

Person

35  euro BB

40 euro HB

50 euro FB

Person

20 euro BB

30  euro HB

40 euro FB

Person

35euro BB

45 euro HB

55 euro FB

Person

30 euro BB

40 euro HB

50 euro FB

Regina City has 66 rooms, 10 suites, 31 double rooms and 25 triple rooms at your disposal.

We are always at your service.

Commission for Agency 10% individs , 12% groups.

NOTES:  OFFER FOUR GROUPS

BB = Accommodation and Breakfast.

HB = Accomodation, Breakfast and Dinner Buffet.

FB = Accommodation,Breakfast,Lunch and Dinner Buffet.

Daily: Breakfast 7.30 am – 10.30 am, Lunch 13.00 am – 15.00 pm, Dinner 19.00 pm – 22.00 pm

The rooms are available for 2 persons, 2+1 persons, and for 2+2 persons.

Children under the age of 4 are free.

4-12 aged are charged 50%.

We collaborate with travel agencies price for H (commission 10%), individual contracts and groups (commission 12%).

 

Shënime:
BB =Qëndrimi dhe mëngjesi
FB = Qëndrimi, Mëngjesi,Dreka dhe Banket në Darkë. Të përfshira verë dhe birrë
Ditore: Mengjes 7.30 am – 10.30 am, Drekë 13.00 am – 15.30 pm, Darkë 19.00 pm – 23.00 pm
Dhomat janë të disponueshme për 2 persona, 2+1 persona dhe 2+2 persona.
Fëmijët nën 4 vjeç janë falas.
Fëmijët 4 deri në 12 janë me gjysmë çmimi.